Αναπόφευκτα ένα από τα πιο διάσημα Ιταλικά επιδόρπια. Η ιστορία μας διηγείται πως τον 17ο αιώνα ο Δούκας της Τοσκάνης δημιούργησε το συγκεκριμένο θρυλικό γλυκό. Αφράτη βάση ντακουάζ σοκολάτας βουτηγμένη σε σιρόπι καφέ εσπρέσσο Samba. Κρεμώδες τυρί μασκαρπόνε, κρασί Marsala κι επικάλυψη με ένα πέπλο πουδραρισμένο κακάο. Ελαφρύ και πολύ απολαυστικό.
Inevitably one of the most famous Italian desserts. History tells us that in the 17th century, the Duke of Tuscany created this legendary sweet treat. A fluffy chocolate dacquoise base soaked in Samba espresso syrup. Creamy mascarpone cheese, Marsala wine and a dusting of cocoa powder on top. Light and very delightful.